Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οικονομικός σύμβουλος του Κώστα Σημίτη και καθηγητής οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης, συγκλονίζει με τα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και εξαιτίας αυτού παραιτείται από κάθε δημόσια δραστηριότητα και υποχρέωση. Συγκεκριμένα με επιστολή του στο «Βήμα της Κυριακής», αναφέρει πως πριν από περίπου ένα μήνα έπρεπε να αφαιρέσει δύο εγκεφαλικούς όγκους συν τον ιστό. Ακόμα δηλώνει πως τα νέα για την υγεία του είναι θετικά καθώς παρότι η εγχείρηση ήταν δύσκολη, πλέον αναρρώνει.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Σουρανή: Ποια είναι η Ελληνίδα που ήταν στη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του Νίκου Χριστοδουλάκη επέδειξαν τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι ενήμερος εδώ και μέρες όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου.

Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Χριστοδουλάκη:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, εδώ και περίπου έναν μήνα – μετά από ένα οξύ και αιφνίδιο συμβάν – έπρεπε να αφαιρέσω δύο εγκεφαλικούς όγκους συν τον ιστό. Η εγχείρηση ήταν δύσκολη, αλλά πήγε καλά και έκτοτε αναρρώνω οίκαδε. Το επόμενο βήμα είναι ο εμβολιασμός και η απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον για όσο διάστημα απαιτηθεί. Λογικά η ανάταξη θα ολοκληρωθεί εντός του έτους, αλλά δεν βιαζόμαστε κιόλας. Προτεραιότητά μου είναι πλέον μόνο η υγεία και η οικογένειά μου και γι’ αυτό παραιτούμαι κάθε άλλης δραστηριότητας ή υποχρέωσης. Μόλις στη σύνταξη, για πάντα συνταξιούχος. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τη μακρά και ευδόκιμη συνεργασία μας και είμαι βέβαιος ότι άλλοι καλύτεροι θα τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Η ζωή είναι forward».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA