Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του γιου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου, που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο χωριό του Ζγορίου, Πάπιγκο.

Διαβάστε ακόμη: Χαρδαλιάς: Κλειστοί παραμένουν οι κινηματογράφοι – 300 τα άτομα σε γάμους και δεξιώσεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που όπως πληροφορείται το Reader.gr, αν και συνδέεται φιλικά με τους γονείς των δύο μελλόνυμφων, αποφάσισε εν τέλει να μην βρεθεί στην τελετή, αλλά και τη δεξίωση που θα γίνει στο Πάπιγκο και για την οποία υπάρχει εδώ και μέρες οργασμός προετοιμασιών.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, καλεσμένοι στον γάμο θα είναι άλλα μέλη του εφολιστικού lobby, αλλά και άνθρωποι του επιχειρείν που συνδέονται με τις δύο οικογένειες. Ο κ. Μητσοτάκης, αρχικά, επρόκειτο να συνδυάσει την αυριανή του περιοδεία στα Ιωάννινα (την πρώτη ίσως κανονική περιοδεία στο πέρασμα προς την μετά-covid περίοδο) με την παρουσία του στον γάμο, εν τέλει, όμως, θα βρεθεί μόνο στα Ιωάννινα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα. Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ-Σίσι, ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο Κάιρο για επίσημη επίσκεψη.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε έκταση αρκετών στρεμμάτων, που αγόρασε πριν από ενάμισι χρόνο περίπου ο Αντώνης Λαιμός με απώτερο στόχο να κατασκευάσει πολυτελή κατοικία. Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι θα υποδεχθεί στον δικό του χώρο τους καλεσμένους του και θα γίνει το πρώτο πάρτι.Οι ετοιμασίες στο κτήμα προχωρούν γρήγορα με δεκάδες συνεργεία –από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι- να δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε όλα να είναι έτοιμα. Όλες οι κατασκευές που γίνονται είναι λυόμενες αλλά πολυτελέστατες ενώ υπάρχει μέριμνα ώστε ο χώρος να καλυφθεί στην περίπτωση βροχής.

Παράλληλα φτάνουν πολλές γλάστρες με λουλούδια που θα στολίσουν τον κτήμα. Το σκηνικό που δημιουργείται είναι ονειρικό. Στο Πάπιγκο και στα γύρω χωριά η πληρότητα αγγίζει το απόλυτο με τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου να παίρνουν μια πραγματική ανάσα μετά από αρκετούς μήνες καραντίνας.Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με την μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων ακόμη και ασθενοφόρων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA