Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την συζήτηση του νομοσχεδίου για την οικονομική αποκατάσταση παραχωρησιούχων αεροδρομίων για το 2020 λόγω των συνεπειών της πανδημίας, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, επιτέθηκε στη σημερινή κυβέρνηση αλλά και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή

Διαβάστε ακόμη: Υπουργικό Συμβούλιο: Οι αποφάσεις για το ασφαλιστικό και την προστασία του παιδιού

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Παππά εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστήριξε ότι την επίμαχη περίοδο ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυς  έντονης συζήτησης, κατά την οποία ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός Οικονομικών είχε συναινέσει στην δημοσίευση ανακοίνωσης που θα υπογράμμιζε ότι «η νεοσυσταθείσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συνέχιζε το πρόγραμμα της προηγούμενης κυβέρνησης. Το πρόγραμμα δηλαδή που περιελάμβανε και τις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων».

«Δεν είναι ο κ. Βαρουφάκης ο μοναδικός εντός της αίθουσας που έχει γνώση για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων εκείνης της εποχής», επισήμανε ο κ. Παππάς καλώντας τον να ασκεί με μέτρο κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. «Φανταζόμαστε ότι ο κ. Παππάς θέλει να μας πει ότι ο Βαρουφάκης τελικά παραιτήθηκε επειδή Τσίπρας – Παππάς επέμεναν να σκίσουν τα μνημόνια και να μην δώσουν τα αεροδρόμια στην fraport», σχολιάζει καυστικά το ΜέΡΑ25 καταλήγοντας με τη φράση  «καληνύχτα σας κύριε Παππά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA