Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα ότι «η κυβέρνηση» έσπασε τα μούτρα της στην υπόθεση του Νίκου Παππά. 

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ για Νίκο Παππά: Ούτε καν ενδείξεις τέλεσης εγκληματικής πράξης

«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία! Ο κ. Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ.Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

«Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του. Καλύπτει τον «πρωταγωνιστή» των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ.Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του» προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Τσίπρας κατά ΝΔ: Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της

Σκληρό σχόλιο κατά της κυβέρνησης έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι έσπασε τα μούτρα της και ότι απέσυρε την κατηγορία περί δωροληψίας για το Νίκο Παππά. κυβέρνηση προσέκρουσε στην αλήθεια» σχολίασε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας για τον Νίκο Παππά. «Άνθρακες ο θησαυρός. Η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν. Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για το Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι». Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της ΝΔ προτείνει να παραπεμφθεί σε ειδικό δικαστήριο ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς,  αναφορικά με τους χειρισμούς του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών την περίοδο 2015-2016,  τον οποίο κρίνουν ότι χειραγώγησε με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις.Ωστόσο, η πλειοψηφία δεν αποφάσισε τελικά την παραπομπή του πρώην υπουργού για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς έκρινε πως πέραν των αρχικών ενδείξεων δεν προέκυψαν από τη διαδικασία ισχυρές αποδείξεις για την τέλεση του και αυτό θα μπορούσε να καταπέσει στο επόμενο στάδιο του Δικαστικού Συμβουλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA