Με απόφαση του Εκλογοδικείου, κι αφού προηγήθηκε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αλλάζουν «κάτοχο» δυο έδρες στη Βουλή.
Η μία αφορά στην Κορινθία όπου η βουλευτής της ΝΔ Μαρία - Ελένη Σούκουλη - Βιλιάλη παραδίδει την έδρα της στον αναπληρωματικό βουλευτή του ίδιου πολιτικού κόμματος Κωνσταντίνο Κόλλια. Η κυρία Σούκουλη, κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, είχε συγκεντρώσει 8.583 ψήφους έναντι 8.496 του κ. Κόλλια.
«Σκυτάλη» και στον ΣΥΡΙΖΑ
Η δεύτερη αλλαγή γίνεται στην Ημαθία. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευφροσύνη (Φρόσω) Καρασαρλίδου παραδίδει την έδρα της στον πρώτο επιλαχόντα του ίδιου κόμματος Άγγελο Τόλκα. Ο κ. Τόλκας, είχε λάβει 6.667, σταυρούς και η κυρία Καρασαρλίδου είχε λάβει 6.690 σταυρούς.
- Αμμουδάρα: «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έριχνα» - Αμετανόητος ο 54χρονος φονιάς του 21χρονου
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- «Εις το επανιδείν»: Ο αμήχανος αποχαιρετισμός της Σίας Κοσιώνη και του Αλέξη Παπαχελά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.