Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κλαρίνα αποφάσισε να συνοδεύσει την έναρξη ειδικής συνεδρίασης στη Βουλή για την ανάδειξη των συμβόλων της χλωρίδας στην επανάσταση του 1821, η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: Αλλάζουν χέρια δύο έδρες σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξης της επανάστασης και στο πλαίσιο του πλήθους  επετειακών εκδηλώσεων, η κ. Αυγερινοπούλου επέλεξε να εντάξει στο πρόγραμμα της Επιτροπής δύο απανωτές συνεδριάσεις με θέμα «τη συμπλήρωση 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση- Ειδικό αφιέρωμα στα αιωνόβια φυτά από την εποχή της Επαναστάσεως: Καταγραφή και ανάδειξη», την οποία συνόδευσε με ήχους από κλαρίνο.

Επιδιώκοντας να βάλει όλα τα μέλη της Επιτροπής στο κλίμα τους κάλεσε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί βίντεο με τα παραδοσιακά τραγούδια «Ιτιά – ιτιά» και «για ιδέστε τον αμάραντο», υπό τους ήχους κλαρίνου και εικόνες χορευτών με φουστανέλες να χορεύουν σε ορεινή περιοχή της χώρας μας. 

Δείτε το στιγμιότυπο στο 13:18 του βίντεο

 

//parltv.live.grnet.gr/webtv/#!pid=webtv2&light
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA