ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/07/2021 20:12

Σκέρτσος: Δεν συζητάμε τώρα μέτρα για τη μετακίνηση από νομό σε νομό

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, κλείνει τη συζήτηση για μέτρα όσον αφορά στις μετακινήσεις εκτός νομού

Σκέρτσος: Δεν συζητάμε τώρα μέτρα για τη μετακίνηση από νομό σε νομό
Σκέρτσος: Δεν συζητάμε τώρα μέτρα για τη μετακίνηση από νομό σε νομό
Ανάγνωση:

«Δύσκολη» χαρακτήρισε την εφαρμογή μέτρων στις χερσαίες μετακινήσεις από νομό σε νομό, όπως αυτά που ισχύουν για τα ταξίδια σε νησί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο οποίος, προς το παρόν τουλάχιστον, ξέκοψε τη σχετική συζήτηση.

Διαβάστε ακόμα: Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί τα εμβόλια «δουλεύουν» και στη μετάλλαξη Δέλτα

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο οποίος είχε αφήσει μισάνοιχτα δύο ενδεχόμενα, αφενός την επιστροφή της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, αφετέρου τη μετακίνηση από νομό σε νομό με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και αφού ο κ. Βορίδης είχε κάνει τις σχετικές δηλώσεις, ο κ. Σκέρτσος είπε «Δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν και για τις χερσαίες μετακινήσεις μέτρα αντίστοιχα με αυτά που ισχύουν στα πλοία».

Επίσης σημείωσε ότι η πλειονότητα των πολιτών είναι εμβολιασμένοι δεν υπάρχει θέμα επιβολής οριζοντίων περιοριστικών μέτρων.

Νωρίτερα, ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ερωτηθείς σχετικά, δεν διέψευσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο οι μετακινήσεις από νομό σε νομό να γίνονται είτε με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε αρνητικού τεστ, όπως ισχύει τώρα για τα νησιά. Τι ίδιο είπε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ