Μενού
  • Α-
  • Α+

Για «άμεση πληροφόρηση σε μια σημαντική στιγμή» έκανε λόγο σε ανάρτησή τoυ στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την καινοτομία να λάβουν τη βαθμολογία με SMS οι μαθητές που έδωσαν Πανελλήνιες εξετάσεις. «Φέτος για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων είχαν την επιλογή να λάβουν τη βαθμολογία τους με μήνυμα στο κινητό τους. Σήμερα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με 73.273 υποψήφιους από τους 92.020 συνολικά να λαμβάνουν τους βαθμούς τους μέσω μηνύματος» 

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης στη χώρα μας συνεχίζεται με το κράτος να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους παρέχοντας άμεση πληροφόρηση σε μια σημαντική στιγμή της ζωής τους» ανέφερε.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkyriakosmitsotakis%2Fposts%2F10158428543847725&width=500&show_text=true&height=729&appId

Διαβάστε ακόμη: Βάσεις 2021: Πώς αναμένεται να κινηθούν - Οι 3 καθοριστικοί παράγοντες μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις

Υπενθυμίζεται ότι φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιοι έλαβαμν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Επισημαίνεται ότι το νέο κανάλι της ενημέρωσης μέσω κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις σχολικές μονάδες, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά καθώς και στην εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA