ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/07/2021 14:19

Προστασίας του Πολίτη σε ΣΥΡΙΖΑ για Ηλιούπολη: «Επιμένετε στο ψέμα, θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Η ανακοίνωση του ΠΡΟ.ΠΟ. αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρά τις ταχύτατες συλλήψεις και τις συντριπτικές απαντήσεις που δόθηκαν για τον τρόπο που κινήθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία»

Προστασίας του Πολίτη σε ΣΥΡΙΖΑ για Ηλιούπολη: «Επιμένετε στο ψέμα, θα αποδοθεί δικαιοσύνη»
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη για τις κατηγορίες περί απόπειρας «συγκάλυψης» της υπόθεσης της Ηλιούπολης με την 19χρονη, λόγω της εμπλοκής αστυνομικού, έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία».

Η ανακοίνωση του ΠΡΟ.ΠΟ. αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρά τις ταχύτατες συλλήψεις και τις συντριπτικές απαντήσεις που δόθηκαν για τον τρόπο που κινήθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία.

Ενημερώνουμε ότι:

  1. Ο συλληφθείς αστυνομικός έχει τεθεί σε αργία με απόλυση από τις 19 Ιουνίου 2021 με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για εξύβριση και απειλή σε βάρος άλλου αστυνομικού.
  2. Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή αίτημα για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων του, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει την έκδοση σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα.
  3. Στον συγκεκριμένο αστυνομικό την 26 Μαρτίου 2021 χορηγήθηκε φύλλο πορείας στο πλαίσιο ενίσχυσης της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών με συνολικά 103 αστυνομικούς.
  4. Η ανεύρεση και σύλληψη τυχόν άλλων εμπλεκομένων είναι θέμα τιμής για την αστυνομία. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ