Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο ζήτημα των αντιεμβολιαστών, αλλά και σε ένα ζήτημα κουλτούρας που υπάρχει στη χώρα μας αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη μιλώντας όπως συνηθίζει «έξω από τα δόντια» στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Διαβάστε ακόμη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Σε αυτά τα επαγγέλματα είναι υποχρεωτικός - Αδεια άνευ αποδοχών για τους αρνητές του εμβολίου

Η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε αρχικά πως όσοι είναι κατά του εμβολιασμού για τον κορονοϊό κάνουν bullying και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε όσους πωλούν «ψευτοδικαιωματισμούς περί δήθεν σεβασμού της διαφορετικότητας του άλλου», φέρνοντας ως παράδειγμα τον αντικαπνιστικό νόμο στα μαγαζιά.

«Ποιος ήταν ο λόγος να υπάρξουν μαγαζιά μόνο για μη καπνιστές και όχι και για καπνιστές, ότι δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να είναι παθητικός καπνιστής», είπε τονίζοντας ότι η ίδια αν και φανατική καπνίστρια σέβεται τον γύρω της και το ίδιο πρέπει να κάνουν και όσοι είναι κατά του εμβολίου. «Γιατί θα τον υποχρεώσεις τον άλλον να είναι στο ίδιο μαγαζί με κάποιον που δεν εμβολιάστηκε και δεν φαίνεται γιατί δεν καπνίζει και είναι φορέας», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε σε μία χώρα όπου διχασμός καλλιεργείται γιατί κάποιος ωφελείται. Δεν είναι ζήτημα ούτε καθαρά οικονομικό ούτε καθαρά πολιτικό είναι ζήτημα ιδεολογικό ο έλεγχος», συνέχισε και στάθηκε στο τραγούδι του Αντρέα Καρβέλα, του 13χρονου γιου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, το οποίο έχει γίνει viral.

«Το σχολείο είναι πορνείο και τα ελληνικά και τα μαθηματικά είναι τα χειρότερα μαθήματα και το σλόγκαν για το καλοκαίρι είναι “κολυμπάω και γαμ@@@ω” και αυτό γίνεται ρεύμα κουλτούρας, ήθελα να ήξερα αν οι αντιεμβολιαστές συνειδητοποιούν σε ποιο βαθμό κινδυνεύουν από μία κοινωνία, η οποία δηλητηριάζεται και αποκτά την αντίληψη ότι πρέπει να μείνει πίσω σε όλα, έτσι ώστε να την εκμεταλλεύεται αυτός που τη βάζει να δουλεύεις σαν το σκυλί για να βγάζει λεφτά. Αυτή είναι η ιστορία».

«Το εμβόλιο δεν είναι ελευθεριά γιατί κάποιος σου δίνει 150 ευρώ, για να είμαστε σοβαροί εκτός αν κάποιος πιστεύει ιδεολογικά ότι η ελευθερία έχει τιμολόγιο γιατί αν η ελευθερία έχει τιμολόγιο τότε οι πλούσιοι είναι πιο ελεύθεροι από τους φτωχούς», προσέθεσε.

Δείτε όσα δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA