Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βουλή: Εκνευρίστηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου με τη Θεανώ Φωτίου

Χτύπησε εκνευρισμένη το χέρι στο υπουργικό έδρανο η υφυπουργός Εργασίας εκνευρισμένη με την αρμόδια τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου (Πηγή: Eurokinissi)
Η Δόμνα Μιχαηλίδου (Πηγή: Eurokinissi)

Οξύτατη σύγκρουση ανάμεσα στην Υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, καταγράφηκε στη Βουλή με φόντο τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και ειδικά για τα voucher των παιδιών των δημοσίων υπαλλήλων για μια θέση σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Η συνήθως ήπια Δόμνα Μιχαηλίδου μάλιστα φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία της με όσα άκουγε, αφού όχι μόνο ανέβασε τους τόνους αλλά χτύπησε και το χέρι στο έδρανο, φωνάζοντας: «Άλλο ψέμα δεν γίνεται κυρία Φωτίου». «Εδώ είμαστε όλοι μαζί για τις κοινωνικές πολιτικές και για την παιδική προστασία. Και δεν περίμενα από κανένα κόμμα να είναι ενάντια στη παιδική προστασία! Δεν θα πω παραπάνω γιατί με προκαλείτε με τη λέξη που χρησιμοποιήσατε και με την γελοιότητα! Σας παρακαλώ πολύ, έχουμε καθήκον προάσπισης της παιδικής προστασίας», σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου, υποστηρίζοντας ότι την τελευταία διετία αυξήθηκαν οι προϋπολογισμοί για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων και των ατόμων με αναπηρίες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τη Δόμνα Μιχαηλίδου για παραπληροφόρηση και «ψεύτικες εξαγγελίες εξαπάτησης των πολιτών», υποστηρίζοντας αφενός ότι δεν έχει βγει – όπως ανακοινώθηκε - η πρόσκληση για τα voucher των παιδιών των δημοσίων υπαλλήλων αφού στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ παραπέμπονται όλες οι λεπτομέρειες στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που «θα» εκδοθεί, αφετέρου ότι μειώνονται οι κοινωνικές παροχές προς τους πολίτες.

«Ποιος σας ενημερώνει κυρία Φωτίου. Την προδημοσίευση της πρόσκλησης για τους δημόσιους υπαλλήλους (σ.σ. για βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ κλπ) όπου φαίνεται ότι διευρύνουμε τα εισοδηματικά κριτήρια δεν το είδατε; Αν δεν το είδατε κακώς ήρθατε σήμερα να κάνετε κριτική», αντέτεινε η Υφυπουργός Εργασίας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δόμνα Μιχαηλίδου #Βουλή #voucher

Best of Internet