Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κατά του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Αννας Ελεφάντη, για «χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο» όπως χαρακτηρίζει την ανάρτησή της αναφορικά με τη σχέση του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου, με την τενίστρια Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Η Μαρία Σάκκαρη στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής»

Στην ανάρτησή της το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, η οποία είναι ηθοποιός και είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στα σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, φωτογραφίζει τη Μαρία Σάκκαρη χωρίς, όμως, να την αναφέρει με αφορμή όσα έγιναν με την τηλεοπτική κάλυψη της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λέγοντας: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της Αννας Ελεφαντή στο twitter η οποία αναφέρει: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA