Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γεωργιάδης: Ιδού το πιστοποιητικό εμβολιασμού - Ευχαριστώ για τις ευχές, εισέπραξα μεγάλη τοξικότητα

Ο υπουργός έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό από τον περασμένο Γενάρη, κάτι που σημαίνει ότι νόσησε έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer

Ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο (Eurokinissi)
Ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Προεδρικό Μέγαρο (Eurokinissi)

Πικρία έβγαλε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τα αρνητικά σχόλια των οποίων έγινε αποδέκτης, λόγω της ασθένειάς του από κορονοϊό. Ο υπουργός Ανάπτυξης που νοσεί με Covid-19 παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, δέχτηκε πλήθος ευχών για ταχεία ανάρρωση, ωστόσο, υπήρξαν δυστυχώς και πολλοί που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν... χολή κατά του υπουργού.

Με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε για τις ευχές και παρουσιάστηκε απογοητευμένος για τη μεγάλη τοξικότητα που εισέπραξε. Παράλληλα, για όσους αμφισβήτησαν ότι έχει εμβολιαστεί ανάρτησε και φωτογραφία με το πιστοποιητικό εμβολιασμού του.

Εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης, έσπευσε να απαντήσει και σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν και την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αναρτώντας rapid test το οποίο έκανε και βγήκε αρνητικό.

Ο υπουργός έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό από τον περασμένο Γενάρη, κάτι που σημαίνει ότι νόσησε έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Άδωνις Γεωργιάδης #Πιστοποιητικό εμβολιασμού #Κορονοϊός #Pfizer #Εμβόλιο

Best of Internet