Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Βουλή ξέσπασε με αφορμή την προσωρινή αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίασης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, πριν την αυριανή δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών χρήσης 2019.

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου για τον Νίκο Παππά

Οι εξηγήσεις του Προέδρου της Επιτροπής Θανάση Μπούρα για έλλειψη αιθουσών λόγω του αυξημένου νομοθετικού φόρτου και της 13ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) στο Κοινοβούλιο, δεν έπεισαν τον ΣΥΡΙΖΑ που αξιοποίησε την ενημέρωση περί αναβολής, ερμηνεύοντάς την ως «φόβο» απέναντι στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και τις μετοχές της συζύγου του σε γαλλική εταιρία καταγγέλλοντας προσπάθεια συγκάλυψης.

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικόβλητη η κυβέρνηση

«Το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο καλώς καμωμένο, που πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής. Ποσό ακόμα θα εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ για να καλύψει τις παρανομίες και τα αποδεδειγμένα πλέον ψέματα του αρχηγού της;», σημείωνε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στις βολές περί απόκρυψης των μετοχών της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι επί 4ετία στη δήλωση πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις αλλεπάλληλες κατηγορηματικές διαψεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κοινοβουλευτικές πηγές: Παραμύθια της Χαλιμάς

«Αυτά που λέγονται είναι φαντασίες και παραμύθια της Χαλιμάς. Κανείς δεν φοβάται τίποτα και κανέναν», αντέτειναν οργισμένες κοινοβουλευτικές πηγές, επιμένοντας ότι η αναβολή αποφασίστηκε προσωρινά ελλείψει αιθουσών και διευκρινίζοντας ότι κατόπιν διαβουλεύσεων βρέθηκε κενή αίθουσα και η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά στις 2 το μεσημέρι. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA