ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/08/2021 16:56

Κυριάκος Βελόπουλος: Το Twitter μπλόκαρε το λογαριασμό του

Οι ατεκμηρίωτες αναρτήσεις θεωρουνται fake news γι' αυτό και τα social media, μπλοκάρουν σχετικούς λογαριασμούς. Το μήνυμα στον λογαριασμό του Βελόπουλου

Κυριάκος Βελόπουλος: Το Twitter μπλόκαρε το λογαριασμό του
Κυριάκος Βελόπουλος: Το Twitter μπλόκαρε το λογαριασμό του
Ανάγνωση:

Στην αναστολή του διαδικτυακού λογαριασμού του Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε τo Twitter. Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αποδίδει την αναστολή στις «πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες» και τη «συνεχή αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει».

Διαβάστε ακόμη: Πόθεν έσχες: Καταθέσεις 520.000 ευρώ για τον Κ. Βελόπουλο και τη σύζυγό του

Στον λογαριασμό εμφανίζεται πλέον η εξής σήμανση, εκ μέρους της εταιρείας: «Το Twitter αναστέλλει λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του». Το δε ενεργό link οδηγεί σε σελίδα που παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους το twitter αναστέλλει λογαριασμούς χρηστών. Σημειώνεται ότι οι ατεκμηρίωτες αναρτήσεις θεωρούνται fake news γι' αυτό και τα social media, μπλοκάρουν σχετικούς λογαριασμούς.

Το δε ενεργό link οδηγεί σε σελίδα που παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους το twitter αναστέλλει λογαριασμούς χρηστών. Σημειώνεται ότι οι ατεκμηρίωτες αναρτήσεις θεωρουνται fake news γι' αυτό και τα social media, μπλοκάρουν σχετικούς λογαριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TWITTER ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ