Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φωτιές» άναψε ένα ειρωνικό tweet που ανέβασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος σχετικά με τη λειτουργία του αριθμού έκτακτης ανάγκης «112», το οποίο χρησιμοποιείται για τις εκκενώσεις περιοχών κατά τη διάρκεια φωτιάς στην Ελλάδα.

«Εκκένωση του Αφγανιστάν με το 112», έγραψε ο βουλευτής στον λογαριασμό του στο twitter, δημοσιεύοντας άρθρο του στην ιστοσελίδα tvxs, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ώρα είναι να ισχυρισθούν ότι η εκκένωση στο Αφγανιστάν έγινε με το 112. Γι’ αυτό έπεφταν με οργανωμένο τρόπο οι άνθρωποι από τα αεροπλάνα».

https://twitter.com/GVaremenos/status/1428256150768738307?ref_src=twsrc^tfw

Η συγκεκριμένη (απαράδεκτη) ανάρτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με χαρακτηριστική εκείνη του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 -όπου ήταν καλεσμένος και ο Γιώργος Βαρεμένος- είπε χαρακτηριστικά ότι «με ξένισε το συγκεκριμένο tweet που ειρωνευόταν το 112, αφού γνωρίζουμε πως το 112 έσωσε ζωές στην Ελλάδα».«Θεωρώ ότι με την ειρωνεία δεν συμβάλουμε σε τόσο σοβαρά πράγματα», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε πως η ανάρτησή του ήταν χιουμοριστική, κάτι βέβαια το οποίο... δεν φάνηκε. «Και η πιο δύσκολη κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα πικρό χιούμορ», ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA