Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χρήστος Στυλιανίδης - ΣΥΡΙΖΑ: «Μεταγραφή από την Κύπρο» - «Ένδεια στελεχών από τη ΝΔ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ανάληψη του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, από τον Χρήστο Στυλιανίδη η οποία επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου - «Η άρον-άρον πολιτογράφησή του για να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φρόντισε να επιβεβαιώσει και την πρωτοφανή ένδεια στελεχών της ΝΔ»

O Χρήστος Στυλιανίδης (Πηγή: eurokinissi)
O Χρήστος Στυλιανίδης (Πηγή: eurokinissi)

Χαρακτηρίζοντας αρχικά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ως «παρωδία» ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ανάληψη του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, από τον Χρήστο Στυλιανίδη η οποία επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για «μεταγραφή από την Κύπρο», ενώ σχολίασε: «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φρόντισε να επιβεβαιώσει και την πρωτοφανή ένδεια στελεχών της ΝΔ».

Διαβάστε ακόμη: Ανασχηματισμός: Νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Στυλιανίδης - Υφυπουργός ο Ευάγγελος Τουρνάς

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης αρχικά με τον ανασχηματισμό παρωδία επιβεβαίωσε την παταγώδη αποτυχία του και την προσπάθεια διεμβολισμού των πολιτικών του αντιπάλων αντί για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, επιχειρώντας να υφαρπάξει έναν σύμβουλο του κ. Τσίπρα και πρώην στέλεχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σήμερα με τη «μεταγραφή από την Κύπρο» του κ. Στυλιανίδη και η άρον-άρον πολιτογράφησή του για να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φρόντισε να επιβεβαιώσει και την πρωτοφανή ένδεια στελεχών της ΝΔ».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΣΥΡΙΖΑ #Χρήστος Στυλιανίδης #ανασχηματισμός #Πολιτική Προστασία

Best of Internet