Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματική της θητεία. Εχω μπλεχτεί με το τι ακριβώς ζητά ο κ. Τσίπρας, λέει ότι θα γίνουν εκλογές, αλλά ταυτόχρονα δεν τις ζητάει. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαριτολογώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με την αίθουσα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου διεξάγεται η ΔΕΘ να υποδέχεται με χαμόγελα την τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι το πλάνο που ανέλυσε χθες, η κυβέρνηση σκοπεύει να το εξελίξει σε βάθος 10ετίας, τονίζοντας πως «σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε την 4ετία και θεωρώ ότι θα κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές» επεσήμανε.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πρόωρες εκλογές. Δεν θα είχα να κερδίσω τίποτα με μία ισχυρή αυτοδυναμία. Θα ήταν μία πράξη πολιτικού τακτικισμού» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο ίδιο θέμα.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να προηγείται με διψήφια διαφορά

«Εγώ ο ίδιος ζήτησα συγγνώμη γι' αυτό που έγινε το καλοκαίρι στις δασικές πυρκαγιές. Δεν καταφέραμε να προστατέψουμε το περιβάλλον στον βαθμό που θέλουμε. Όσα ζήσαμε ήταν σκληρά και δύσκολα. Για μένα η συγγνώμη πρέπει να οδηγεί σε απτά αποτελέσματα. Από κει και πέρα δεν σχολιάζω συχνά τις δημοσκοπήσεις αλλά μ' αρέσει να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να προηγείται με διψήφια διαφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε αναφερόμενος στα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τη στροφή, δεν χρησιμοποιώ ούτε δεξιόμετρα, ούτε αριστερόμετρα, αυτό το οποίο κοιτώ είναι η κυβέρνηση να γράφει πολλά χιλιόμετρα, χιλιόμετρα δουλειάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA