ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/09/2021 12:01

Οταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον... Ντάλτον

Μία αναπάντεχη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς περπατούσε στας εξοχάς στο Δαμάσι Τυρνάβου - Λίγο νωρίτερα είχε παραβρεθεί στον αγιασμό στο νέο σχολείο στην περιοχή

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον... Ντάλτον
Πηγή: Instagram
Ανάγνωση:

Στο Δαμάσι Τυρνάβου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο σχολείο που δημιουργήθηκε στην περιοχή, καθώς το παλιό κτίριο είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου. Μετά την τελετή του αγιασμού, ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στο νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, ενώ έκανε τις βόλτες του και έξω στο Δαμάσι, όπου είχε και μία συνάντηση... έκπληξη.

Βλέπετε καθώς περπατούσε στην εξοχή, ο πρωθυπουργός είδε έναν άνδρα να ιππεύει ένα άλογο, τον οποίο έσπευσε να χαιρετήσει και να συνομιλήσει για λίγο. Μάλιστα αυτή η συνάντηση έγινε και... story στον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram με τη λεζάντα: «Να σας συστήσω τον Ντάλτον»!

«83 είμαι», του λέει ο καβαλάρης, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;». Ο κτηνοτρόφος λέει, αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό, πως γεννήθηκε το 1938 και το '38 έγινε και το σχολείο της περιοχής. «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην Ιστορία».

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας», απαντά ο κτηνοτρόφος, λέγοντας, στη συνέχεια, «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε ο πρωθυπουργός ως Instagram Stories:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΟΓΟ INSTAGRAM
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ