Μενού
  • Α-
  • Α+

Να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Κελέτση, εισηγείται κατά πλειοψηφία στην  Ολομέλεια της Βουλής, η Επιτροπή Δεοντολογίας. Κατά της άρσης ψήφισαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ  και Ελληνική Λύση. Υπέρ τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «παρών» δήλωσαν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25. Το αίτημα της εισαγγελικής αρχής για άρση ασυλίας του κ. Κελέτση διαβιβάστηκε στη Βουλή κατόπιν μήνυσης του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά εναντίον του, για αλλοίωση των πρακτικών της κατάθεσης του μάρτυρα Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπής για τους χειρισμούς του κ. Παππά στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών στην οποία ο Σταύρος Κελέτσης εκτελούσε χρέη Προέδρου.

Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Σταύρος Κελέτσης επέμεινε ότι δεν διέπραξε κανένα ποινικό αδίκημα, διαβεβαιώνοντας εκ νέου ότι λειτούργησε με βάση τον Κανονισμό της Βουλής. Υποστήριξε, δε, ότι το θέμα δεν πρέπει να περάσει το κατώφλι της τακτικής δικαιοσύνης καθώς είναι ένα ζήτημα το οποίο αφορά κοινοβουλευτική διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA