Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό από το περασμένο Σάββατο (25 Σεπτεμβρίου) και αποσωληνώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση. Ο Βασίλης Λεβέντης άρχισε να αναπνέει μόνος και δείχνει να ανταποκρίνεται στη θεραπεία του. Η σύζυγος του 70χρονου προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Αναστασία Μεντεσίδου, μίλησε στην εκπομπή “Live News” στο MEGA για τις ώρες αγωνίας και τους λόγους που ο Βασίλης Λεβέντης καθυστερούσε τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

«Αποσωληνώθηκε επιτέλους ο Βασίλης, έχει επαφή με το περιβάλλον. Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζω για το καλύτερο», ανέφερε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, ευχαριστώντας τους γιατρούς και τους πολίτες που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Είναι μαχητής και αγωνιστής», τόνισε η κυρία Μεντεσίδου, υπογραμμίζοντας πως η ίδια δεν νόσησε, αφού είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το καθυστερούσε» συμπλήρωσε για τον μη εμβολιασμό του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA