Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τετράποδα φαίνεται πως... κυνηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν κάνει δηλώσεις. Μετά τον Πίνατ που... πήρε μέρος στις δηλώσεις που γίνονταν στο Μέγαρο Μαξίμου, γάτες βρέθηκαν στο πόντιουμ ενώ ο πρωθυπουργός μιλούσε στη Σάμο. Στο καρέ, απαθανατίστηκαν αρχικά δύο γάτες, με τη μία να βρίσκετε σε κοντινή απόσταση από τον κ. Μητσοτάκη και τη... φίλη της να συμπληρώνει το «κάδρο» καθισμένη από την άλλη πλευρά και κάνοντας βόλτες και... μπάνιο!

Πίνατ ο «φασαριόζος»

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (30/9) ο Πίνατ αποφάσισε να... πάρει μέρος στις κοινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό Eduard Heger. Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων των δύο πρωθυπουργών, ο Πίνατ αποφάσισε να ξεκινήσει να γαβγίζει, το οποίο παρά το... μέγεθός του αποδείχτηκε αρκετά βροντερό. Τότε ο κ. Μητσοτάκης διέκοψε την τοποθέτησή του και ενημέρωσε σχετικά τον Σλοβάκο ομόλογό του. «Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου, συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», είπε ο κ. Μητσοτάκης χαμογελώντας. Επίσης και ο κ. Heger γέλασε με τον φασαριόζο ένοικο του Μαξίμου. 

https://www.youtube.com/watch?v=JfMqaHL76WM?start=347

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA