Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Δένδιας απάντησε σε όσα του επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ περί «οικοδόμησης μιας διαφορετικής εικόνας από τον πρωθυπουργό», στηρίζοντας τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τις επιλογές του. «Η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» καταλήγει. 

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.

Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη διαγραφή του: «Ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις»

Εμμένει στις απόψεις του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρότι του στοίχισαν τη θέση του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρά στη διαγραφή του. «Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων στο πρώτο του μήνυμα έπειτα από τη διαγραφή του. Παράλληλα το μήνυμά του το συνόδευσε με το βίντεο από την ομιλία του όπου αναφέρεται κατά του ΚΚΕ στη διαρκή επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

https://twitter.com/bogdanosk/status/1445655899117264899?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA