Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολο τον πολιτικό κόσμο έχει συγκινήσει η μεγάλη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με χαρακτηριστικό να είναι το μήνυμα του γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, στα social media. Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στη Φώφη Γεννηματά, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και δίνει νέα μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

«Δεν βρέθηκε μάχη που θα χάσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά ο στενός της συνεργάτης και πρόσθεσε πως την περιμένει γρήγορα, δυνατότερη και με τη γροθιά σφιγμένη. «Πρόεδρε, ήμασταν δίπλα σου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες μάχες. Είμαστε όλοι δίπλα σου και σε αυτήν, την πιο σημαντική. Γιατί όπως είπαμε και χθες, δεν έχεις χάσει καμία μέχρι τώρα. Δεν βρέθηκε ακόμα η μάχη που θα χάσεις! Γρήγορα δυνατότερη, με τη γροθιά σφιγμένη!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA