Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τη Ντόρα Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωσή της ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο (πολλαπλό μυέλωμα). Με ανάρτησή του στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τον καρκίνο.

«Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του. 

https://twitter.com/atsipras/status/1450061128814452745?ref_src=twsrc^tfw

Νωρίτερα η ίδια η αποκάλυψε με ανάρτησή της στο twitter ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, μία μορφή καρκίνου η οποία όπως αναφέρει είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και έχει «την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου». «Δεν είναι εύκολο να ακούς ότι έχεις καρκίνο» έγραψε και συνέχισε: «Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σε αγαπούν. Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA