Μενού
  • Α-
  • Α+

Για 24η μέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», δίνοντας μάχη με τη ζωή του απέναντι στον κορονοϊό, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και νόσησε. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι παρότι η κλινική του κατάσταση παραμένει βαριά

Ο Βασίλης Λεβέντης παρουσίασε μια ελαφρά βελτίωση και οι γιατροί επικοινώνησαν για λίγο μαζί του, του ζήτησαν να κάνει κάποια πράγματα και εκείνος ανταποκρίθηκε. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων νόσησε στις 17 Σεπτεμβρίου. Οπως είχε δηλώσει η σύζυγός του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού επειδή φοβόταν τις παρενέργειες. 

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Βασίλης Λεβέντης παρουσίασε βαριά συμπτώματα, με αποτέλεσμα στις 25 Σεπτεμβρίου να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο και την ακριβώς επόμενη μέρα να διασωληνωθεί. Από τότε και μέχρι σήμερα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA