Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γιώργος Παπανδρέου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής - Τι αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Τρεις ώρες μετά την ανακοίνωσή του πως κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού επαναλαμβάνει πολλά σημεία του τηλεοπτικού του μηνύματος, τονίζει πως «μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας» ζητώντας την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη. Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιώργος Παπανδρέου #ΚΙΝΑΛ #εκλογές

Best of Internet