Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που νοσεί με κορονοϊό, νοσηλεύτηκε στο «Αλεξάνδρα» για ένα 24ωρο, για προληπτικούς λόγους και ύστερα από σύσταση του θεράποντα ιατρού του. Ωστόσο καθώς παραμένει ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή, και επειδή είναι εμβολιασμένος, κρίθηκε ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι του και συνεχιστεί η παρακολούθηση του στην οικία του.

Στο δελτίο Τύπου του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ανάφερεται: «Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους. Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός με κορονοϊό, την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου. Επρόκειτο να παραστεί σε εκδήλωση στην Κύπρο και πριν ταξιδέψει και χωρίς να έχει συμπτώματα έκανε rapid test, το οποίο ήταν θετικό και έτσι ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA