Μενού
  • Α-
  • Α+

«To διακύβευμα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου είναι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Τίποτε λιγότερο. Ούτε ΚΙΝΑΛ, ούτε ΚΙΔΗΣΟ. Αυτή είναι η ιστορική μας ευθύνη», τόνισε ο Aνδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Σαλαμίνα σε πολιτικούς του φίλους. Πρόσθεσε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, είναι ενωμένο και είναι δυνατό. Μαζί θα δημιουργήσουμε το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα, το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος στην κούρσα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll

Ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τη μεσαία τάξη της χώρας. «Δεν υπήρχαν πανεπιστήμια, δεν υπήρχαν κέντρα υγείας, δεν υπήρχαν οδικά δίκτυα, δεν υπήρχε μεσαία τάξη μεγάλη και ικανοποιημένη. Εμείς αλλάξαμε την Ελλάδα», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βγαίνει πρώτος σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, που έγινε για tomanifesto.gr. Επίσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους φίλους και οπαδούς του ευρύτερου χώρου να συμμετάσχουν μαζικά στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου. 

Ανδρέας Λοβέρδος: «Αν εκλεγώ, θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA είχε δηλώσει πως «αν εκλεγώ, θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ». «Συνεχίζω όπως με ξέρετε. Με δύναμη, σεμνότητα και ενότητα για το κίνημα. Αν με ρωτάτε ποια είναι η στάση των ανθρώπων όπως τους συναντώ στις περιοδείες μου, αναγνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια στις χαρές και τις λύπες της παράταξης ήμουν παρών, είμαι εδώ, δίνω τις μάχες μου, όχι για να πείσω τον πολίτη πόσο καλά ήταν παλιά τα πράγματα, αλλά για να του πω τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Την ημέρα της εκλογής μου, αν οι πολίτες επιλέξουν εμένα, το βράδυ που θα κάνω τον χαιρετισμό από τα γραφεία της παράταξής μας θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», είχε τονίσει ο κ. Λοβέρδος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA