Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν ακόμα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τηλεοπτικό debate για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ, οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος που έμεινε «ορφανό» μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά δεν τα… βρίσκουν για τον τρόπο διεξαγωγής αλλά και για τον συνολικό αριθμό τους. Ο Γιώργος Παπανδρέου προβάλλει τις μεγαλύτερες αντιστάσεις συγκριτικά με τους άλλους υποψήφιους και θέλει τρεις τηλεοπτικές «μάχες» και όχι δύο, για να αναπτύξουν όλοι τις θέσεις τους. Να σημειωθεί ότι για σήμερα Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει ξανά η ΕΔΕΚΑΠ. Ωστόσο, εξαιτίας της απουσίας  εκπροσώπου του Γιώργου Παπανδρέου, η συνεδρίαση επαναπρογραμματίστηκε για αύριο Πέμπτη.

«Την Τρίτη, οι πέντε από τους έξι υποψηφίους για τις εκλογές ΚΙΝΑΛ συμφωνήσαμε στο γενικό πλαίσιο διεξαγωγής του debate κατά το πρότυπο του 2017», ανέφερε ο Σπύρος Καρανικόλας, εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου και συνεχίζει: «Η πλευρά του κ. Παπανδρέου διαφώνησε και ζήτησε να επαναληφθεί η συνεδρίαση σήμερα στις 17.00, προκειμένου να μας γνωστοποιήσει την τελική της απόφαση, αίτημα το οποίο σεβαστήκαμε και κάναμε αποδεκτό. Σήμερα, και μόλις 10 λεπτά πριν από την συμφωνηθείσα ώρα συνεδρίασης της επιτροπής για την λήψη της τελικής απόφασης, η πλευρά του κ. Παπανδρέου, ζήτησε τελείως άκομψα, ξαφνικά και αδικαιολόγητα την εκ νέου αναβολή της συζήτησης. Εμείς θα επιμείνουμε, στην διεξαγωγή του debate, σε ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς κανένα φόβο».

Και ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη έγραψε στο Twitter τα εξής: «Στα μέλη της παράταξής μας και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία οφείλουμε να εκφράσουμε ανοικτά τις θέσεις και τις απόψεις μας. Με οποιοδήποτε, τρόπο, μέσο και σύνθεση, πάντα για γόνιμο διάλογο θέσεων και απόψεων».

Αρκετοί στην Χαριλάου Τρικούπη αναγνωρίζουν ότι τρεις τόσο μεγάλες σε διάρκεια τηλεμαχίες θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν με όρους τηλεόρασης, με μοναδική εξαίρεση την κρατική τηλεόραση, στην οποία όλοι συμφωνούν ότι θα πρέπει να απευθυνθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA