Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18 Νοεμβρίου) στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ενώ βρισκόταν στο βήμα ζήτησε να διακόψει την ομιλία του επειδή όπως είπε δεν αισθανόταν καλά και έσπευσε να κατέβει στα βουλευτικά έδρανα. Το προεδρείο, οι παριστάμενοι υπουργοί, Θεόδωρος Σκυλακάκης και Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς και οι βουλευτές απ’ όλες τις πτέρυγες, ανησύχησαν και επικράτησε αναβρασμός καθώς έσπευδαν να δουν τι συνέβη, αλλά και προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα το ιατρείο της Βουλής.

Ένα λεπτό αργότερα ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από στελέχη της φρουράς του κοινοβουλίου και συνοδεία συναδέλφων του στο ιατρείο της Βουλής για να τον εξετάσουν και να διαπιστώσουν τα αίτια της ξαφνικής αδιαθεσίας του. Το περιστατικό συνέβη στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την  κύρωση του Απολογισμού και του Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2019, στο οποίο ο κ. Αλεξιάδης ήταν εισηγητής εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το καρδιογράφημα που έγινε στον κ. Αλεξιάδη από τους γιατρούς δεν έδειξε κανένα πρόβλημα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε, όμως, τους γιατρούς ότι ένιωσε ταχυπαλμίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA