Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, προκάλεσε νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με την οποία εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά επίθεση κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, για τους ανεμβολίαστους.

Μάλιστα στην ανάρτησή του, ο κ. Πολάκης επισημαίνει ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» καθώς -όπως ισχυρίζεται- τις μεταλλάξεις δεν τις πιάνουν πλήρως τα εμβόλια κάτι που φαίνεται στους διασωληνωμένους αλλά και στους θανάτους.

Στη δήλωση - απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές. Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA