Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρνητικοί ως προς την είσοδο ανεμβολίαστων σε εκκλησίες και σούπερ μάρκετ εμφανίζονται οι πολίτες στη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες το 67% απαντά ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους ενώ στο σούπερ μάρκετ το ποσοστό φτάνει το 62%!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco και στην ερώτηση «είστε ή όχι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας», θετικά απαντά το 35% και αρνητικά το 54%. 

«Μπροστά» η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, «ντέρμπι» οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,6%, το ΚΙΝΑΛ 9,7%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,3%, το ΜέΡΑ25 3,1%, η Χρυσή Αυγή 1,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 1,6%, Έλληνες για την Πατρίδα 1,7%, άλλο κόμμα 2,6% και αναποφάσιστοι 12,8%.

Για το ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για πρωθυπουργό οι πολίτες, το 37% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 25% τον Αλέξη Τσίπρα, το 32% τον «κανέναν» και 6% «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Για τον νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ και στην ερώτηση «ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζετε, ποιος θεωρείτε ότι είναι ο πλέον ικανός και κατάλληλος για να εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ», ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 33% και ο Ανδρέας Λοβέρδος το 32%. Τρίτος ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 24%. Στη συνέχεια ο Χάρης Καστανίδης παίρνει ποσοστο 3% όπως και ο Παύλος Γερουλάνος ενώ 2% παίρνει ο Παύλος Χρηστίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA