Μενού
  • Α-
  • Α+

H Σάσα Σταμάτη, που μονοπώλησε τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, λόγω του περιστατικού στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, βρέθηκε σε εκλογικό τμήμα της Μάνδρας κα ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ντυμένη με πράσινο παλτό η δημοσιογράφος ανήρτησε φωτογραφία στο instagram, καταγράφοντας τη στιγμή, που έριξε την ψήφο της στην κάπλη. «Ψηφίσαμε για να τρελάνουμε τον ήλιο!!!» έγραψε.

Διαβάστε ακόμη: Κατακεραύνωσε ο Γιάννης Αγγελάκας τη Σάσα Σταμάτη: «Τηλεοπτικές καρακάξες εναντίον της ελεύθερης τέχνης»

Υπενθυμίζεται ότι η Σάσα Σταμάτη, μαζί με μία ομάδα φίλων της (κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι μπράβοι) διαμαρτυρήθηκε, όπως έκανε γνωστό και η ίδια στην ανάρτησή της, γιατί δεν δέχεται να υπάρχει οποιαδήποτε "σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες ημέρες πριν από 4 χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά». Η Σάσα Σταμάτη αναφερόταν στις πλημμύρες της Μάνδρας, όπου εκεί μένει μόνιμα.

Στα βίντεο βέβαια που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, η Σάσα Σταμάτη ασκεί κριτική στον stand up comedian, Χριστόφορο Ζαραλίκο, για τη σάτιρά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Γιατί δεν τα λες αυτά για τον Μελισσανίδη;», ακούγεται να ρωτά η Σάσα Σταμάτη, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να απαντά: «Δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης...». Οπως υποστήριξε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, μιλώντας στην Αυγή, «πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας όμως ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις, οι οποίες, όμως δεν αναφέρονται στην παράσταση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA