Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αρχή έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος κράτησε αποστάσεις από την περιβόητη δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για «δολοφονίες χιλιάδων ανθρώπων από τους βουλευτές της ΝΔ και την κυβέρνηση» και λίγο αργότερα, ήρθε η σειρά του, Νίκου Φίλη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως «...η δήλωση Κουρουμπλή δεν εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση». 

Διαβάστε ακόμη: Τσίπρας για «δολοφόνους» βουλευτές της ΝΔ: Ανακαλεί ή διαγράφεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

«Δεν πρέπει να υπνοβατούμε, η κατάσταση είναι δύσκολη και με ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων και ύβρεων δεν μπορεί κανείς να βρει λύση», είπε ο Νίκος Φίλης και μάλιστα λίγο αργότερα ξεκαθάρισε ότι «...δεν μας καλύπτουν τα όσα είπε λίγο νωρίτερα στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής».

Πάντως, ο πρώην υπουργός Παιδείας, δικαιολόγησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι έχει χάσει φίλους του από τον κορονοϊό: «Είμαι σαφής ότι εμείς κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση, η οποία αναδεικνύει πολιτικές ευθύνες για το θάνατο 20.000 συμπολιτών μας», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA