Μενού
  • Α-
  • Α+

Άτεγκτος απέναντι στους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και κάθε ανάλογο φαινόμενο παράνοιας και παρακράτους, εμφανίστηκε από τη Βουλή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διαμηνύοντας ότι θα βρουν απέναντί τους το αδιαπραγμάτευτο μέτωπο της πολιτείας και την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Μηταράκης: Κίνδυνος οικονομικών μεταναστών από την Τουρκία

«Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Ελληνική Αστυνομία έχουμε αδιαπραγμάτευτο μέτωπο απέναντι στο παρακράτος, στο μέτωπό της παράνοιας και της οργανωμένης επίθεσης. Στους εκλεγμένους δημοκρατικούς θεσμούς είμαστε απέναντι σε εκείνους που διαδίδουν σκόπιμα ψέματα,  παίζουν με την υγεία και την κοινωνική συνοχή. Οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ εντοπίζουν όσους  παρανομούν και δρουν ενάντια στη δημόσια υγεία και ασφάλεια. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ θα παρεμβαίνουν απέναντι σε κάθε παράβαση του νόμου. Όσοι θεωρούν ότι θα αξιοποιήσουν  αυτόν τον χώρο για πολιτική κερδοσκοπία πλανώνται. Αυτό που διώκεται δεν είναι οι απόψεις αλλά η παράνομη δράση ορισμένων ακραίων», είπε σε αυστηρό ύφος ο κ. Θεοδωρικάκος.

Μηδενική ανοχή σε άβατα

Αναφερόμενος στην επιχείρηση που εξελίσσεται από χθες στη Δυτική Αττική, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν ανέχεται κανενός είδους άβατο. «Δεν επιτρέπουμε κανενός είδους άβατο. Ούτε στην Αττική ούτε πουθενά. Εξελίσσεται από το βράδυ μία επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι και στα Λιόσια. Έχουν γίνει 8 συλλήψεις για ναρκωτικά και ασφαλώς συνεχίζεται η καταδίωξη των ατόμων τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί μετά τη δημοσίευση του χθεσινού βίντεο», τόνισε.

Άνω του 80% ο εμβολιασμός των αστυνομικών

Σχετικά με τον εμβολιασμό των αστυνομικών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου, ο κ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε ότι έχει ξεπεράσει το 80%. «Το ποσοστό σίγουρα έχει υπερβεί το 80% όσων έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει. Στόχος να πάμε στους τρεις εμβολιασμούς για όλους. Δε θεωρώ ότι η λύση βρίσκεται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Αν αρνούνταν, ποιος θα τους αντικαθιστούσε, δεν είναι ώρα να μείνουμε χωρίς δυνάμεις μέσα στη σύνθετη μάχη της ασφάλειας», σημείωσε ο Υπουργός και τόνισε ότι ο αγώνας για εμβολιασμό είναι συνεχής και ότι με επιχειρήματά μας μπορούμε να πείσουμε το σύνολο των αστυνομικών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA