Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε σποτ για να «χτυπήσει» την κυβέρνηση για την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε ενέργεια και καύσιμα και υπέπεσε σε γκέλα, καθώς το σποτ δείχνει έναν οδηγό ενός ακριβού αυτοκινήτου να... «τους βγάζει off». Ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «το ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ, το ότι με έβαλε στο σποτ για το εμβόλιο και τώρα για την ακρίβεια είναι τιμητικό για εμένα».

«Με αναγνωρίζουν ως αντίπαλο οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, αλλά ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα της δυσκολίας ενός συμπολίτη μας από την ακρίβεια στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουρια Mercedes; Αμα έχεις λεφτά για να πάρεις Mercedes, ας πληρώσεις και 1,70 ευρώ τη βενζίνη. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης!

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι έψαξε να δει τι γινόταν στις τιμές των καυσίμων επί ΣΥΡΙΖΑ και όπως υποστήριξε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τα επίπεδα στις τιμές είναι σε αυτά που δείχνει τώρα το σποτ. «Βρε Αλέξη μου κυβέρνησες. Οταν έφταναν οι τιμές ψηλά, έβαζες και ειδικό φόρο κατανάλωσης. Κάπου ένα έλεος! Θα συνιστούσα όταν βγάζουν σποτ με εμένα να μου το στέλνουν πριν να το βλέπω για να τους σώζω από λάθη».

https://twitter.com/atsipras/status/1481189598785069060?ref_src=twsrc^tfw

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι ενταγμένο στην καμπάνια του κόμματος «Καν’ τους off» κριτικάρει την κυβέρνηση αναφορικά με τις αυξήσεις σε όλα τα επίπεδα, από ενέργεια μέχρι τα βασικά αγαθά. Στο νέο βίντεο, το οποίο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook και στο Twitter, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ακούγεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης να τονίζει πως «το φαινόμενο της ακρίβειας είναι υπαρκτό και παγκόσμιο». Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μάλιστα, απάντησε την Τετάρτη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο επίμαχο σποτ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA