Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/1). Υπενθυμίζεται ότι στον αρχικό σχεδιασμό προβλεπόταν το συνέδριο να διεξαχθεί στο τέλος Φεβρουαρίου αλλά τα σχέδια άλλαξαν λόγω της διασποράς της μετάλλαξης Ομικρον

Διαβάστε ακόμη: Αυγή: Συνεχίζει και το καθημερινό φύλλο, προχωρά η διαδικασία εξυγίανσης

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο, είχε δηλώσει ότι «ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε συντεταγμένα στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού μας για την οργανωτική ανασυγκρότηση, τη διεύρυνση και τον ποιοτικό μετασχηματισμό του κόμματος». Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εισηγηθεί τη διεξαγωγή πολιτικής καμπάνιας εγγραφής νέων μελών, καθώς και διεξαγωγή περιφερειακών συνδιασκέψεων, ανοιχτών στην κοινωνία, σε όλες τις περιφέρειες, με στόχο την εξειδίκευση των προγραμματικών θέσεων για κάθε περιφέρεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA