Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολιτική κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Θάνο Πλεύρη καλά κρατεί και λίγο μετά το νέο επεισόδιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αστυνομικούς κατά την ώρα ελέγχου και προστίμου σε ψαροταβέρνα, ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε πως «Η εποχή του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ'' έχει περάσει». 

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Πολάκης: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία για «προβοκάτσια» και «παρακράτος»

Το περιστατικό με την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη στο έργο αστυνομικών σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, όπου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σε οξύ τόνο από τον αστυνομικό να μην επιβάλλει πρόστιμο στον σερβιτόρο, που δεν φορούσε τη μάσκα, προκάλεσε σφοδρές πολιτικές αναταράξεις. Ετσι, ο Θάνος Πλεύρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σημείωσε πως «Η εποχή του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ'' έχει περάσει». 

Κάλεσε μάλιστα τις αρμόδιες αρχές να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να πτοούνται από τις απειλές, όπως χαρακτηριστικά είπε, αχρείων και όσων τους καλύπτουν, όποιο αξίωμα και να έχουν.

https://twitter.com/thanosplevris/status/1482732796858834947?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA