ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/01/2022 23:09

Στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο του Βοτανικού

Την τροπολογία για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό κατέθεσε  στη  Βουλή το Υπουργείου Ανάπτυξης - Προβλέπει την επέκταση χρήσης  στα 49 έτη από τον ΠΑΟ και καταβολή 15% επί των εσόδων από τα εισιτήρια. 

Στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο του Βοτανικού
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την τροπολογία για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείου Ανάπτυξης. Η ρύθμιση που εντάχθηκε στον νέο αναπτυξιακό νόμο και ψηφίζεται την επόμενη εβδομάδα, προβλέπει πως «επεκτείνεται σε 49 έτη από 15 που ισχύει το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο προβλέπεται η καταβολή ποσοστού 15% επι των εσόδων από τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του μνημονευόμενου γηπέδου προς το αθλητικό σωματείο ΠΑΟ».

Διαβάστε ακόμη: Χάκερ επιτέθηκαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Βουλής - «Στόχος» 60 e-mail

Παράλληλα, με το άρθρο 1 της ίδιας τροπολογίας σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση επιδιώκεται «το άνοιγμα της αγοράς υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης σε κάθε αγαθό, κεφαλαιουχικό ή καταναλωτικό, ανεξάρτητα εάν ο μισθωτής είναι επιχείρηση, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης, ώστε να τεθεί στη διάθεση των πολιτών ένα πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο για τη χρηματοδότηση των αναγκών τους, το οποίο δύναται να καλύπτει τη συνολική αγοραστική αξία των σχετικών αγαθών, με τις εντεύθεν ευρύτερες θετικές συνέπειες στη χρηματοδότηση και τη ρευστότητα της αγοράς και τελικώς, την τόνωση της οικονομίας και της ανάπτυξης».

Σημειώνεται, δεν πως με τη θεσμοθέτηση της παροχής υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης προς ιδιώτες, οι ιδιώτες δανειολήπτες με δάνεια σε καθυστέρηση θα έχουν στη διάθεσή τους μια περαιτέρω δυνατότητα «λύσης οριστικής διευθέτησης» του προβλήματός τους.

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ