Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αναφορές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε να έλθει σε επικοινωνία με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, έσπευσε να απαντήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου, η οποία επισήμανε πως εκείνη ήταν που μίλησε με την κοπέλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε σήμερα, Σάββατο, μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού, πως ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να μιλήσει με την κοπέλα που έχει γίνει το πρόσωπο της επικαιρότητας λόγω της καταγγελίας της για βιασμό σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. «Μάλιστα, έμαθα ότι προχθές ο Τσίπρας έβαλε τη συνεργάτιδά του να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της Γεωργίας για να μιλήσει μαζί της. Αλλά από συστολή η Γεωργία είπε '΄ντρέπομαι, δεν είμαι σε καλή κατάσταση ψυχολογική για να μιλήσω''».

Σε αυτή την αναφορά, η Εφη Αχτσιόγλου απαντά πως εκείνη ήλθε σε επαφή με τη Γεωργία Μπίκα, και μάλιστα μίλησε με την ίδια για να της μεταφέρει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της στον αγώνα που κάνει, αλλά και τον θαυμασμό για τη γενναιότητά της. Συγκεκριμένα, η Εφη Αχτσιόγλου έγραψε σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, εγώ επικοινώνησα με την κυρία Γεωργία Μπίκα, ως γυναίκα και ως πολιτικός, για να της μεταφέρω τη στήριξη και την αλληλεγγύη μου στον αγώνα που κάνει, αλλά και τον θαυμασμό μου για τη γενναιότητά της. Καθώς επρόκειτο για επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, μου ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί, πράγμα που ασφαλώς σεβάστηκα. Αναφορικά με τις εναντίον δικηγόρου πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίες, υπενθυμίζω ότι μόλις έγιναν γνωστές ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε αμέσως την ιδιότητα του μέλους».

https://twitter.com/E_Achtsioglou/status/1484918362459226116?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/E_Achtsioglou/status/1484918496706322433?ref_src=twsrc^tfw

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έψεξε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς κανένας από τους δύο δεν έκανε κάποια δήλωση για να στηρίξει την 24χρονη κοπέλα στον «Γολγοθά» τον οποίο ανεβαίνει. «Θεωρώ λυπηρό, θλιβερό και απαράδεκτο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν βγήκαν να στηρίξουν αυτό το πλάσμα. Έχουν βγει για ό,τι άλλο θέλεις και κάνουν δηλώσεις και γι αυτό το πλάσμα δεν βγήκαν να κάνουν δυο δηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλλος.

Και συνέχισε: «Μάλιστα, έμαθα ότι προχθές ο Τσίπρας έβαλε τη συνεργάτιδά του να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της Γεωργίας για να μιλήσει μαζί της. Αλλά από συστολή η Γεωργία είπε '΄ντρέπομαι, δεν είμαι σε καλή κατάσταση ψυχολογική για να μιλήσω''. Μα, να μιλήσεις με το παιδί; Αυτό είναι που σε ενδιαφέρει; Για να ακουστεί ότι την στήριξες; Βγες δημόσια στην κοινωνία! Τι φοβάσαι, το σάμαλι, τσιπς, κοκ, αναψυκτικά; Φυσικά, ο άλλος έχει την ευθύνη, που είναι πρωθυπουργός. Ο άλλος που είναι λαλίστατος, για τον covid, για τα εμβόλια, για καλό μας να μας σώσει... Βγες πες δυο λόγια κ. Μητσοτάκη γι αυτή την κοπέλα. Όχι μόνο γι αυτή, για τις γυναίκες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA