Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, υποστήριξε ότι πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο σε όσους οδηγούς εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες. Η κυρία Παπακώστα αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και υποστήριξε πως υπήρξε καθυστέρηση στην επέμβαση του στρατού στην Αττική Οδό. 

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε αρχικά πως ο Στρατός θα έπρεπε να είχε βγει νωρίτερα για να βοηθήσει, ωστόσο στη συνέχεια τόνισε πως στους οδηγούς χωρίς αλυσίδες θα πρέπει να υπάρξουν πρόστιμα. «Υπήρξε καθυστέρηση στην επέμβαση του στρατού συμφωνώ. Ο στρατός έπρεπε να είναι πιο νωρίς έξω να μαζέψει τον κόσμο, να αφήσει τα αυτοκίνητα εκεί», είπε η κυρία Παπακώστα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ζυγός FM σύμφωνα με το trikalavoice.gr. «Ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο ώστε όλοι να το σκεφτούν διπλά και τριπλά την επόμενη φορά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπακώστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA