ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27/01/2022 13:17

Πρόταση μομφής - Οικονόμου σε Τσίπρα: «Φαντασιώνεται να επαναφέρει το αποτυχημένο χθες»

Κίνηση εντυπωσιασμού χαρακτήρισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου - «Θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας» τονίζει

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πρόταση μομφής - Οικονόμου σε Τσίπρα: «Φαντασιώνεται να επαναφέρει το αποτυχημένο χθες»
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Τη δική του απάντηση στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου που μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «κίνηση εντυπωσιασμού» και για το «αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει».

Διαβάστε ακόμη: Πρόταση μομφής: Τι είναι και τι προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού. Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα.

Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει. Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ