Μενού
  • Α-
  • Α+

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για συνειδητή και μεθοδευμένη προσπάθεια επιστροφής στο παρελθόν και πόλωση, επειδή αδυνατεί να αλλάξει και να συμβαδίσει με την Ελλάδα που αλλάζει, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το χθεσινό επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη. Ο ίδιος πάντως διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει στην παγίδα και θα παραμείνει προσηλωμένη στο έργο της για την ευημερία του συνόλου των πολιτών.

«Παρακολουθούμε μια μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μας γυρίσει πίσω σε παρελθόν της ανωμαλίας, της έντασης, του διχασμού. Είναι συνειδητή επιλογή να σηκώνει τους τόνους, να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, να μηδενίζουν, να καταστροφολόγουν. Προφανώς δεν θα ακολουθήσουμε στο ίδιο ύφος, ούτε θα πέσουμε στην παγίδα. Ψύχραιμα η κυβέρνηση και η Κ.Ο. της θα μείνουμε προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Να αντιμετωπίζουμε κρίσεις, να κρατάμε τους πολίτες ενωμένους και να πετυχαίνουμε πράγματα για την ευημερία των πολλών, που δεν αφήνει κανέναν πίσω», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο ίδιος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για επικίνδυνη πολιτική εν μέσω νέων επιθέσεων με γκαζάκια από «εγκληματίες, τραμπούκους», τις νέες καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα και τις αλλεπάλληλες επιθέσεις σε οχήματα και μηχανές αστυνομικών. «Καλέσατε κ. Ραγκούση τους τρομοκράτες να μας τρομοκρατήσουν επικαλούμενος μία φράση που είχε ειπωθεί πριν από 60 χρόνια.  Σήμερα έγιναν 4 αντιδημοκρατικές φασιστικές επιθέσεις με γκαζάκια. Η παράταξη αυτή είναι αυτή που έχει πληρώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος από την τρομοκρατία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «φλερτάρει» με διχαστικές και πολωτικές τακτικές για να «διασωθεί από την πολιτική του αφάνεια» και διαμήνυσε: «Η Ελλάδα του 2022 δεν είναι η Ελλάδα που θα γυρίσει στις πλατείες. Η Ελλάδα αλλάζει. Εσείς δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επειδή δεν ξέρετε τι να κάνετε σε αυτή την Ελλάδα, κάνετε αυτό που ξέρετε. Λασπολογείτε, διχάζετε, πολώνετε. Το μέτρο της έκφρασης και της σκέψης σας είναι της μικρότητας, του  κουτσομπολιού και του διχασμού. Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Θα μείνουμε προσηλωμένοι στο να κάνουμε την πατρίδα περήφανη, θωρακισμένη και τη ζωή τους καλύτερη».

Ο Γιάννης Ραγκούσης από την πλευρά του διαμαρτυρήθηκε για διαστρέβλωση των λεγομένων του, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν απηύθυνε κανένα προσκλητήριο σε τρομοκράτες, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη τρομοκρατικής οργάνωσης και είναι απέναντι σε τέτοιες πρακτικές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA