Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί την Πέμπτη (17/2), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την άτυπη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης και για τη συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την κρίση στην Ουκρανία. Τη σύνοδο των ηγετών, οργάνωσε ο Βέλγος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ υπό το βάρος των πολεμικών εξελίξεων ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.
Διαβάστε ακόμη: Διπλωματικό επεισόδιο του Δένδια με τον Τούρκο πρέσβη στη Νορβηγία - «Απειλείτε από το 1995 με casus belli»
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει στις εργασίες της 6ης Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικανικής Ενωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες. Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε άτυπη συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.