ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/02/2022 13:48

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της Deutsche Telekom για επένδυση άνω των 3 δισεκατομμυρίων

Συνάντηση με τον CEO της Deutsche Telekom είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περαιτέρω επένδυσης που σκοπεύει να κάνει η εταιρεία στη χώρα μέχρι το 2027. Υπολογίζεται ότο ο γερμανικός κολοσσός θα επενδύσει πάνω από 3 δις. έως το 2027

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της Deutsche Telekom για επένδυση άνω των 3 δισεκατομμυρίων
(πηγή: Ελλ. Κυβέρνηση)
Ανάγνωση:

Μια σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο των επεδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζονται για την Ελλάδα, πραγματοποίησε την Δευτέρα (21/2) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον CEO της Deutsche Telekom, η οποία σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Οι επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου της κυβέρνησης για τη διαρκή επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Τιμ Χότζες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Δεκεμβρίου για την υλοποίηση επενδύσεων άνω των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ από τον ΟΤΕ σε βάθος πενταετίας έως το 2027, οι μεγαλύτερες που έχουν γίνει από ιδιωτική εταιρεία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών οι οποίες θα συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

(πηγή: Ελλ. Κυβέρνηση)

Από την πλευρά της κυβέρνησης, στη συνάντηση συμμετείχαν o Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης. Από την πλευρά της εταιρείας έλαβαν επίσης μέρος, η επικεφαλής της Deutsche Telekom για την Ευρώπη, Dominique Leroy και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΕ DEUTSCHE TELEKOM
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ