Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως fake news του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε κατηγορηματικά ο Θανος Πλεύρης στη Βουλή τον ισχυρισμό περί άρση της μονιμότητας στο ΕΣΥ, καταγγέλλοντας προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων λόγω των εκλογών στην ΕΙΝΑΠ. Βάλλοντας προσωπικά κατά του τομεάρχη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως: «Καμία μονιμότητα δεν καταργείται. Επρεπε να πάρω το λόγο και να κάνω αυτή την παρέμβαση διότι έρχονται γιατροί ενόψει και των εκλογών και λένε ότι καταργείται βασιζόμενοι στα fake news του κ. Ξανθού. Κύριε Ξανθέ να είστε πιο επιμελής, μην πέφτετε στο επίπεδο του κυρίου Πολάκη».

Ο κ. Ξανθός επέμεινε κατηγορώντας τον Θάνο Πλεύρη για παροιμιώδη θρασύτητα και εμμένοντας στα πυρά για άρση της μονιμότητας στα κρυφά σε διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο. «Μας λέτε ότι υπάρχουν fake news. Άφησε τα δικολαβίστικα. Εδώ έχουμε μια διάταξη που λέει ρητά ότι οι γιατροί που προσλαμβάνονται για πρώτη φορά σε θέση επιμελητή διορίζονται με πενταετή θητεία», υποστήριξε. «Η μόνη προσθήκη που έγινε ήταν η προϋπηρεσία. Θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει», ξεκαθάρισε επανερχόμενος ο υπουργός Υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA