Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέβη και αυτό στη Βουλή... Ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καρασμάνης παρενέβη ζωντανά σε συνεδρίαση της Βουλής ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Καρασμάνης, μιλώντας από το κινητό του τηλέφωνο, δήλωσε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών ότι «είμαι στην Εθνική Οδό. Με το ένα χέρι κρατάω το τιμόνι και με το άλλο το κινητό μου, όπου σας παρακολουθώ αδιαλείπτως και δεν δέχομαι ότι δεν συμμετέχω…»!

Διαβάστε ακόμη: Συντάξεις: Αυξήσεις από 1 Ιανουαρίου 2023, προανήγγειλε ο Χατζηδάκης - Τι είπε για κατώτατο μισθό

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει ​στην επικριτική δήλωση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης δεν συμμετέχουν στην επεξεργασία του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών στην Επιτροπή, όπου υπάρχει και η τροπολογία για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού. Ο κ. Καρασμάνης, όπως είπε επέστρεφε στην Αθήνα από την περιφέρειά του, την Πέλλα, και εκείνη την ώρα ήταν στην Εθνική Οδό…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA