Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook πως το έγγραφο των αμερικανικών αρχών για τη Novartis, για το οποίο έχει ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση, το είχε δώσει ο ίδιος στην αρμόδια προανακριτική και τον Άρειο Πάγο, με το όνομά του να υπάρχει στο κείμενο.

Διαβάστε ακόμη: Υπουργείο Εξωτερικών: Διευκρινίσεις για το μεταφραστικό τμήμα με αφορμή την υπόθεση Novartis κι εγγράφων FBI

«Τέλος στα παραμύθια: το έγγραφο της 25.5.2017, μεταφρασμένο από την Ελ.Τουλουπάκη με το όνομά μου μέσα, εγώ το έδωσα πρώτος στην Προανακριτική και τον Α.Π. στις 27.2.2020. Το έκρυβαν γιατί αποκαλυπτόταν η παρανομία τους, μάρτυρας στις ΗΠΑ να καταθέτει κουκουλοφόρος στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fandreas.loverdos.50%2Fposts%2F560437128774381&show_text=true&width=500

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κατήγγειλε μέσω του δικηγόρου της, ότι το όνομα του πρώην υπουργού υπήρχε σε επίσημο έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ωστόσο απαλείφθηκε κατά τη μετάφρασή του στα ελληνικά. Κατά την ίδια, το έγγραφο αποκάλυπτε ότι το εν λόγω πολιτικό πρόσωπο είχε δωροδοκηθεί από τη Novartis.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA