Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη χθες, Τετάρτη (29/6) ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο βουλευτής της ΝΔ, υποβλήθηκε εκτάκτως σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ.
Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο «Ελπίς». Ο έμπειρος πολιτικός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, κυρίως για προληπτικούς λόγους και κρίνεται πως εάν δεν υπάρξουν επιπλοκές τα επόμενα 24ωρα, τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβει εξιτήριο.
Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, με μήνυμά του στο Twitter ανέφερε: «Σιδερένιος Νικήτα και περαστικά! Όλα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις και αυτό. Έχεις δυνατή καρδιά εσύ και τσαγανό».
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
- Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπεσε με το ποδήλατο
- «Η διάθεσή μου τελευταία:»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δαμάζει τα κύματα πάνω στη σανίδα της - Το βίντεο που ανέβασε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.